Rólunk

Tudjon meg többet

HOGY MŰKÖDIK A CÉGTÉR

Mit jelent a Cégtér az üzleti élet számára?

A Cégtér egy ingyenes internetes portál, melyben különböző cégek saját elektronikus névjegyüket helyezhetik el. Naponta több ezer látogatója van, mert az emberek olyan szolgáltatókat keresnek, mint amilyen Te vagy! Az oldal átlátható, sőt az elrendezése logikus, melynek köszönhetően egyszerűen megtalálható az az intézmény, mely tökéletesen megfelel a felhasználó igényeinek. Könnyen, gyorsan, egyéb költségek nélkül – juss el Magyarország összes pontjába!

Mi a Cégtér a felhasználóknak?

A Cétér egy olyan hely, ahol azok, akik saját igényeikhez mért ajánlatokat keresnek, lakhelyükhöz, iskolájukhoz, vagy munkájukhoz közeli megbízható vállalatokat, ezt könnyedén megtehetik otthonról, problémamentesen. Kevés az időd? Gyorsan szeretnél eljutni egy fodrászhoz, autószerelőhöz, vagy beiratkozni egy nyelviskolába? Itt, ezen a helyen könnyedén megtalálod a hozzád legközelebbi helyeket.

CSAPATUNK

Mi egy fiatal, kreatív emberekből álló csapat vagyunk, akiknek fontos a céged sikere! Szeretnénk, ha a szolgáltatásokat és a termékeket nyújtó cégek a lehető legmagasabb minőségben jutnának el a komoly felhasználókhoz kielégítve azok igényeit. Hozz létre velünk egy folyamatosan együttműködő cégcsoportot!

ADJA HOZZÁ VÁLLALKOZÁSÁT INGYEN

Nincs még fiókod? Tudtad, hogy a 2014 első felében elvégzett vizsgálatok, egyértelműen kimutatták, hogy az ügyfelek 70 %-a bízik más internet felhasználók véleményében a cégek termékekeivel és szolgáltatásaival kapcsolatban? Juss el hozzájuk ingyen – mindig egy lépéssel a konkurencia előtt!